onsdag den 31. august 2016

Følger du os på de sociale medier?

Mød også mellemgaard på facebook, instagram og twitter

Få en gratis og uforpligtende vurdering af dit manuskript hos os.



mellemgaard udgiver hver måned mange forskellige genre - her et udpluk fra August


På mange planer og i stor detaljerigdom skildrer Kosova de historiske begivenheder omkring århundredeskiftet, der senere førte til den kosovariske nations fødsel. Et af højdepunkterne er den minutiøse skildring af en af de mest dramatiske miljøkampagner, en dansk miljøaktivist har deltaget i – lukningen af blysmelteriet i Zvecan.

Klik på billedet for mere info

En mus har skåret sig på en flaske, og en anden mus har brændt sig på et cigaretskod. Affald fra mennesker giver de små mus skader, men nu skal det være slut.

Klik på billedet for mere info 
Bogen er skrevet med henblik på at imødekomme de nye skriftlige rammer for skriftlig fremstilling med adgang til internettet. I hvert kapitel er der en opgave, som handler om søgning og anvendelse af informationsteknologi. 
Desuden indeholder den grammatikopgaver, som fokuserer på de fejltyper eleverne typisk laver.
Overordnet sigter alle kapitlerne mod at styrke elevernes ordforråd samt tekstforståelse.

Klik på billedet for mere info

Kim så sin skolekæreste Elina blive tæsket ihjel. Eller kun halvt ihjel, for ni år senere dukker hun op i hans liv. I skolen havde de et særdeles turbulent forhold, og han har følt sig skyldig siden mordet, fordi han ikke kunne afværge det.Gensynet river Kims verden op, så han flakser rundt i følelser, sære idéer og Elinas kriminelle voksenliv, hvor han suges ind i medskyld

Klik på billedet på mere info

Husk alle bøgerne både fås som papirbøger og E-bøger 

Spændende romaner fra mellemgaard tager dig med rundt i verden

En fortælling om en familiefar, der får nok af de evindelige skænderier i familien. Han gør det, som andre i lignende situationer kun drømmer om. Han forlader familien en dag hvor hans kone er på arbejde, og børnene i skole. Han vil til Canada og starte en ny tilværelse.

Klik på billedet for mere info

Den venlige, jordbundne vognmand Åke Nilsson fra Kiruna er godt på vej mod pensionisttilværelsen, da han får tilbudt en sidste køretur med sit lastvognstog.Fortællingen beskriver Nilssons oplevelser som turist på turen gennem Europa med besøg i flere spændende storbyer og ad omveje frem mod Sicilien og retur til Lapland. Undervejs løber vognmanden ind i forskellige uventede dramatiske begivenheder og udfordringer, men han møder også kærligheden. Alligevel er der masser af tid til at lade tankerne fare, som han har for vane, når han er på langfart.

Klik på billedet for mere info

Henrik har som arbejdsløs nu tid til at tænke tilbage på sit liv, lige fra han som barn drømte om at blive pianist, over tilværelsen som knokledyr i et mindre vellykket ægteskab, til han fandt en ny partner.Manden midtimellem er en varm og humoristisk roman om hverdagens glæder og dramaer, der fører læseren fra 1970’erne frem til 2010’erne.

Klik på billedet for mere info

Husk at bøger både fås som papirbøger og E-bøger

Se her! Et udpluk af vores nye bøger

"Denne bog ligner gamle dages venindebog, men vi vil gerne invitere både venner og veninder, både kvinder og mænd, både børn og voksne til at lytte og spørge og til at være med....Hvornår har du sidst prøvet at lægge telefonen væk og sætte dig ned med en ven og tale sammen om: Hvad optager dig lige nu? Hvad bekymrer dig? Hvad er du glad for og hvorfor? Det giver en dyb glæde at få lov til at åbne sig for en ven, der lytter."

Bogen fås både som papirbog og E-bog
Klik på bogen for mere info

Kong Conrad er død, og Niram er kommet i hænderne på den nådesløse Sigwe. Sammen med en lille flok venner prøver Alihas at starte et oprør, men frygt har grebet landets befolkning, og ingen tør sætte sig op mod Sigwe.

Bogen fås både som papirbog og E-bog
Klik på bogen for mere info

Man siger, at kærligheden har mange ansigter. Det har den også i denne bog, hvor de to hovedpersoner kæmper en brav kamp for at finde vej gennem livet uden at snuble for meget.Man følger med spænding, hvordan det går personerne i denne bog fra de mødes i England, og til deres veje skilles i en dansk provinsby. Det er en psykologisk tour de force gennem tider, steder og begivenheder, som vi alle sammen kan identificere os med.

Bogen fås både som papirbog og E-bog
Klik på bogen for mere info

tirsdag den 30. august 2016

"23:59:00 - Ét minut i midnat" er en kontrafaktisk spændingsroman, som tager udgangspunkt i virkelighedens kolde krig.

Foråret 1984. En grænseepisode i Berlin udløser en hastigt eskalerende konflikt imellem NATO og Warszawapagten. Fra hver sit sted i livet tvinges vennerne Susanne, Carsten, Dorthe og Peter til at vælge side i konflikten og til at beslutte sig for, hvad der er værd at kæmpe for. Med sin strategisk vigtige beliggenhed i bunden af Østersøen, spiller Danmark en afgørende rolle i forsvaret af Vesteuropa, og mens fronterne trækker op ude i verden, forbereder danskerne sig på det værst tænkelige. Det, som ingen for alvor har troet, kunne ske.
23:59:00 - Ét minut i midnat er en kontrafaktisk spændingsroman, som tager udgangspunkt i virkelighedens kolde krig, og som igennem fire unge danskeres øjne udforsker optakten til en ny altødelæggende verdenskrig:
den nukleare apokalypse.
Fås både om papirbog og E-bog

"Pigebarn" er en erindringsbog fuld af længsel og angst, men også en bog med håb og kærlighed.



I "Pigebarn" tages vi med på en indre rejse, hvor vi får mulighed for at stifte bekendtskab med en fortiden med seksuelle overgreb, fascinerende fortrængningsmekanismer, anoreksi og et spinkelt håb om en dag at få et normalt liv trods fortidens overgreb og efterfølgende liv med en spiseforstyrrelse.
Mette Bluhme skriver åbent og råt, om hvordan hun tackler et liv med dissociation og psykoser, hvor hele hendes verden slår en koldbøtte, der fordrejer hendes syn på sig selv og omverdenen, og læseren får et unikt indblik i, hvordan et kaotisk følelsesliv leves og overleves.
Pigebarn er en ærlig fortælling, om hvad seksuelle overgreb kan gøre ved et menneske, og handler om de kampe, der dagligt skal kæmpes i håbet om en skønne dag at genvinde en normal tilværelse.
Læs mere om bogen her: http://mellemgaard.dk/product/pigebarn-1494/

En hylende sjov børnebog af Thomas Stordal Philipsen. For børn og barnlige sjæle - perfekt til højtlæsning.

 
 
I Syvmileskoven sker der de mærkeligste ting. Hårspætten Henry (hvilket i sig selv er mærkeligt - en fugl med hår!) studerer biller i sit drivhus sammen med sin bedste ven, Krage Kristian.
Soldaterbillerne er de mest spændende, men man skal dog ikke spise dem! Et andet sted i skoven opfører billerne en billeballet i bedste westernstil. Her møder du blandt andet Bille The Kid og Buffalo Bille!
Alt imens forsøger borgmesteren i smådyrsbyen Hårkøbing, Ronald Krikand, at blive præsident i hele Syvmileskoven.Til (stor!) ”hjælp” har han sin tro følgesvend, Villy Væsel.
En dag finder Henry Hårspætte nogle hårspænder, som et menneske har ”tabt”. Snart galoperer han rundt på et af dem, og flere af skovens fugle følger trop. Hermed ser en ny sportsdisciplin dagens lys :et hårspændespæn!
 

onsdag den 17. august 2016

NYE UDGIVELSER I AUGUST


Her på forlaget glæder vi os til på mandag den 22. august når der udgives en masse nye spændende titler. 

Du kan læse mere om dem på: 

Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg