onsdag den 23. november 2016

På mandag den 28. november udkommer 5 nye titler på forlaget mellemgaard. Her er bøger til både julehyggen og til årets julegaver.

Læs mere om bøgerne på forlagets hjemmeside:


Forlaget er i julehumør og derfor udlodder vi hele 4 eksemplarer af den populære hobbybog "Vidste du... om årets traditioner" til en konkurrence.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på spørgsmålet:

Hvor mange forskellige ideer til hobbyprojekter 

er der i Vidste du … om årets traditioner?


Skriv også gerne din mailadresse, så kontakter vi de heldige vindere direkte når vi trækker lod mandag den 28. november.




I "Vidste du … om årets traditioner" bliver historiske fakta om årets mange traditioner flettet sammen med kreative, praktiske opgaver. Vidste du … om årets traditioner en kreativ hobbybog med 50 lettilgængelige idéer. Du kan læse mere om bogen på forlagets hjemmeside:

onsdag den 2. november 2016

BogForum 2016

Vanen tro deltager Forlaget mellemgaard på årets BogForum i Bella Center den 11. - 13. november. Kom og besøg os på vores stand og oplev de mange forfatterer når der signeres bøger. Du kan også gøre et godt bogkup til årets julegaver eller få en snak med vores dygtige redaktøre om dit bogprojekt.


Ugens anbefaling - uge 17

  UGE 17 I denne uge anbefaler vi kogebogen "Den lille kogebog til små pengepunge", der er skrevet af Jonathan B. Erichsen. Kogebo...

Populære indlæg