Forlagets medarbejdere

Team mellemgard består bl.a. af følgende medarbejdere:

Forlagschef
Kaj Sørensen. Erhvervserfaring i forlagsbranchen, den grafiske branche og reklamebranchen. Uddannet kontor-allround og HD i afsætning. Opvokset i Sydjylland, bosiddende i Odense.

Redaktører
Jens Eichler Lorenzen. Født 1974. Mag.art. i litteraturvidenskab. Erfaring med anmeldelse af skønlitterære bøger, redaktionsassistent hos The Journal of Music and Meaning, Center for filosofi, SDU. Oversætter fra dansk til engelsk og kommunikationsarbejde.

Charlotte Levin. Født 1972. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Har tidligere arbejdet med bl.a. marketing og kommunikation, som underviser, oversætter og med rådgivning af iværksættervirksomheder. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Jakob Krohn. Født 1965. Mag.art. i litteraturvidenskab med sidefag i religion og supplerende fag på nordisk. Har redigeret bøger for Syddansk Universitetsforlag, fungeret som underviser/censor samt arbejdet i biblioteks- og ungdomsskoleverdenen.

Nichlas Jacobsen. Født 1981. Jyde med cand.mag. i litteraturvidenskab. Har arbejdet som tekstforfatter og oversætter. Har arbejdet med redigering af manuskripter siden midten af nullerne.

Susanne Ove. Født 1954. Korr.mag. i engelsk og spansk. Oversætter fra dansk til engelsk samt fra svensk, engelsk og norsk til dansk. Arbejder derudover som tekstforfatter i musikbranchen.

Anna Line Søgaard. Født 1989. Bachelor i psykologi. Kandidatstuderende. Erfaring med professionel tekstforfatning og korrekturlæsning siden 2011.

Julie Holm Hansen. Født 1991. Opvokset i Haderslev omegn. Bachelor i dansk med tilvalg i skrivekunst. Studerer til cand.mag. i dansk.

Kristian Westh Hugger. Født 1985. Opvokset i Holbæk. Bachelor i litteraturvidenskab med tilvalg i individuelt studium. Kandidatstuderende. Tidligere medredaktør på litteraturvidenskabs studieblad Blæst.

Camilla Holmgaard. Født 1989. Opvokset på Fyn. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Har bl.a. arbejdet som journalist ved Kjerteminde Avis og Dagens Medicin. Studerer desuden litteraturvidenskab på Syddansk Universitet.

Ann-Britt Egholm Nissen. Født 1992. Opvokset i det danske mindretal i Sydslesvig, Tyskland. Bachelor i filosofi med tilvalg i skrivekunst. Studerer cand.mag. i filosofi ved SDU i Odense.

Katrine Lund. Født 1990. Bachelor i litteraturhistorie med tilvalg i skrivekunst. Studerer til cand.mag. i litteraturhistorie.

Korrekturlæsere
Solveig Kemp Hessellund Petersen. Født 1968. BA i engelsk og historie. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Charlotte Levin. Født 1972. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Har tidligere arbejdet med bl.a. marketing og kommunikation, som underviser, oversætter og med rådgivning af iværksættervirksomheder. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Salg, PR & markedsføring
Mette Wind Laursen. Født 1986. Vokset op i Kolding. Cand.mag. i designledelse med speciale i markedsføring fra Syddansk Universitet i Kolding samt Designskolen i Kolding.

Rikke Kirchheinerr, salgskonsulent. Besøger boghandlere og laver salgskampagner.

Grafisk produktion
Forlaget har en inhouse grafisk afdeling, der varetager alle forlagets grafiske opgaver. Mediegrafiker Sabine Puk Sørensen, Christina Andersen og Susanne Skovmøller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar